Enjoy free shipping on orders over RM30 for members. Valid until 29th February 2024. Register Now!

Pusat Suplemen YesHealth

DASAR PENGHANTARAN

Dasar Penghantaran

Terima kasih kerana mengunjungi dan membeli-belah di laman web Yes Health. Berikut adalah terma dan syarat yang membentuk Dasar Penghantaran kami.

Dasar Penghantaran Domestik

Masa pemprosesan penghantaran

Semua pesanan diproses dalam masa 1-2 hari bekerja. Pesanan pada hari Sabtu dan Ahad akan diproses pada hari Isnin dan akan dihantar pada hari berikutnya dalam masa 1-2 hari bekerja. Kod pengesanan ini akan dihantar ke alamat e-mel anda. Pesanan yang dibuat sebelum jam 3 petang akan selesai pada hari yang sama juga. Pesanan yang dibuat selepas waktu tersebut akan dihantar pada hari yang berikutnya. Sebarang perubahan pada alamat penghantaran adalah tidak dibenarkan selepas pembayaran dibuat.

Kadar penghantaran domestik dan anggaran penghantaran

Bayaran penghantaran untuk pesanan anda akan dikira dan ditunjukkan semasa pembayaran. Buat masa ini, kami tidak menawarkan sebarang penghantaran antarabangsa.

Cara Penghantaran
Anggaran Masa Penghantaran
Skynet1 - 3 hari bekerja
Pos Laju2 - 4 hari bekerja

Pengesahan penghantaran & Pengesanan penghantaran

Anda akan menerima Pengesahan Penghantaran melalui e-mel setelah barang pesanan anda mempunyai nombor pengesanan. Nombor pengesanan akan aktif dalam tempoh masa 24 jam. Jika anda belum menerima barang pesanan anda dalam masa 7 hari dari hari anda menerima e-mel pengesahan penghantaran, sila hubungi kami di [email protected] dengan nama dan nombor pesanan anda.

Kerosakan

Pusat Suplemen YesHealth tidak bertanggungjawab bagi produk yang rosak atau hilang semasa penghantaran. Sekiranya barang pesanan anda mengalami kerosakan, sila hubungi syarikat penghantaran untuk mengemukakan tuntutan.

Sila simpan semua bahan pembungkusan dan barang yang rosak sebelum mengemukakan tuntutan.

Dasar Pengembalian

Dasar Pengembalian & Pembayaran kami memberikan maklumat terperinci mengenai pilihan dan prosedur pengembalian.

Troli pembelian0
There are no products in the cart!
Teruskan membeli
0